Antreprenor_2_0

Proiectul Antreprenor 2.0 isi propune sa dezvolte ecosistemul antreprenorial romanesc prin crearea unei retele de antreprenori. Ideea proiectului este ca , prin intermediul unor serii de evenimente in intreaga tara, antreprenori sau viitori antreprenori sa invete de la antreprenori de succes, specialisti sau antreprenori locali cum isi pot imbunatati ideea de afacere si cum o pot transforma intr-un business sustenabil.

Participarea in cadrul proiectului e gratuita, „Antreprenor 2.0”, ID 49068, fiind un program cofinantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea resurselor umane 2007-2013 “Investeste in oameni!”.

Conferinta regionala de la Sibiu, din 28 noiembrie 2013, a strans peste 80 de antreprenori, viitori antreprenori si manageri. Evenimentul a avut loc la Hotel Ibis, iar participantii au avut ocazia sa invete despre importanta disciplinei in antreprenoriat de la Péter Barta si sa fie inspirati de povestile de succes ale unor antreprenori locali: Lucian Todea- ITNT (Soft32.com), Ciprian Stavar – Omnipaste, Tiberiu Mitrea – Natura Lact, Mihail Pricop – Autonom Rent-a-car si sa invete despre instrumente de finantare pentru startup-uri de la Alexandru Danciu – Centrul de Afaceri Sibiu sau despre instrumente online pentru dezvoltarea afacerilor de la Marius Danescu – Microsoft Romania).

Mai jos lista celor care au fost selectati pentru a doua etapa a proiectului – sesiunile de workshop.

GRUPA 1

ALBU IOANA
BIANGA ALINA IULIAN
CALBAZA VLAD
CHINDRIS CLAUDIU-DANIEL
DEACONU EVELINA
DRUSAN RALUCA
GYARMATI CSABA
IONITA NICOLETA RODICA
MACREA ALEXANDRU
MLESNITA MIHAI
NEAGU ADRIAN
PASTIU ANDREI STEFAN
POPA NICOLAE
POPSOR DAN-IOAN
ROMAN RAZVAN BOGDAN
SAVESCU ANDREI
SOIMA MIOARA DOINA
STANESCU ALINA
ZAMFIR RADU

GRUPA 2

BOERIU RAMONA
CALBUREAN ANDREEA PAULA
CANEAN TAMARA
COTOFANA RADU
DINESCU EDUARD
DUMITRESCU MIHAI MARIAN
IORDAN CRISTINA CERASELA
MACREA RARES
MOGA TRAIAN
MURGU MARIAN
OPRIS CRISTIAN-EMANUEL
POPA IOAN REMUS
POPESCU EUGEN
ROGOS ANTONIA
SATMAREL ANDREEA
SIMION SILVIU NICOLAE
STANCU MIHAI
THELLMANN CHRISTINE

Astept cu interes cele doua intalniri din cadrul workshop-urilor ce vor avea loc in luna Ianuarie 2013 la Sibiu . Este o oportunitate unica de a socializa cu peste 30 de antreprenori si a face cunostiinta cu 30 de idei de afaceri ale acestora.

Informatii preluate de pe site-ul Antreprenor2.0

Manager in fitness Romania